Svenska
Om Norgips
Produkter
Montage
Projektering

Norgips Svenska AB
Stubbengatan 2
703 44 Örebro

Telefon: 019-20 74 50

Kundsupport
Order, leveranser, produkter, teknik m.m.

Telefon: 019-20 74 50
Epost: kundsupport@norgips.com

Information om kakor (cookies)

Den här webbplatsen innehåller kakor (cookies). Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som senast ändrades den 1 juli 2011, ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om dem samt medvetet godkänna att de används.

Tillämpning av den nya kaklagen

Lagen lämnar öppet för visst tolknings- och definitionsutrymme för vilken typ av kakor informations-/samtyckeskravet gäller, samt när under webbplatsbesöket användare ska informeras. 

Om kakor

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte webbplatsen. Den andra typen av kakor kallas sessionskakor. Under tiden du är inne på en sida, lagras kakan i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.

Kakor på Norgips webbplats

Sessionskakor 

Vi använder sessionskakan Jsessionid samt en sessionskaka från Google Analytics. Den förstnämnda används för att vi som administrerar webbplatsen ska kunna logga in i vårt webbpubliceringsverktyg. Sessionskakan från Google Analytics används för att registrera klockslag då besökaren lämnar webbplatsen för att kunna föra statistik över besöken. Båda dessa kakor raderas vid sessionens slut. 

Tredjepartskakor

Vi använder Google Analytics för att få information om besöksstatistiken på vår webbplats. Kakorna från Google Analytics används för att lagra information om hur besökaren använt webbplatsen; klick, navigationsvägar m.m.

Tredjepartskakorna sparas på användarens dator en viss tid, från 30 minuter till som längst 2 år. De raderas när tiden gått ut eller när användaren raderar dem manuellt.

Om du vill undvika kakor

Om du inte accepterar kakor kan du stänga ner denna webbplats och radera de tredjepartskakor som ev. sparats på din dator. Vi rekommenderar att du som vill bli tillfrågad om att installera kakor ställer in din webbläsare så att det kommer upp en fråga om huruvida kakor ska installeras eller ej.

Väljer du att inte acceptera kakor har du ändå tillgång till allt material på vår webbplats.