Svenska
Om Norgips
Produkter
Montage
Projektering

Norgips Svenska AB
Stubbengatan 2
703 44 Örebro

Telefon: 019-20 74 50

Kundsupport
Order, leveranser, produkter, teknik m.m.

Telefon: 019-20 74 50
Epost: kundsupport@norgips.com

 

dB+ är en standard stålregel med ljudtekniska egenskaper på köpet

Vi har som målsättning att vara i framkant av utvecklingen för byggbranschen. Därför har vi, genom erfarenhet och tester, producerat vår egen allround-stålregel Norgips dB+. Som namnet antyder så har Norgips dB+, tillsammans med våra gipsskivor, mycket goda ljudtekniska egenskaper. Det är en stor fördel att dB+ kan ersätta minst 2 regeltyper för det innebär enkelhet på byggplatsen och färre varianter på lager. 

Teknisk godkänning

Vår dB+ stålregel är Sintef-godkänd

"Norgips Skilleveggsystem tilfredsstiller krav til produktdokumentasjon gitt i Plan- og Bygningsloven og tilhørende Teknisk forskrift (TEK) med egenskaper, bruksområder og betingelser for bruk som angitt i dette dokumentet." 

 

Vi hör mycket positivt om dB+

"Oerhört bra", sägs det det ute på byggarbetsplatserna. "Oproblematisk att jobba med, låg vikt, och så är det väldigt bra att den också har ljudtekniska egenskaper. Vi har levererat vår stålregel till många byggprojekt till ett konkurrensekraftigt pris. Kontakta oss för referenser och offert.

Norgips dB+ stålregel

Vi är en totalleverantör av stålprofiler

Norgips dB+ är egenutvecklad med målet att erbjuda marknaden en standard stålregel som tillvaratar flera funktioner, är enkel att jobba med och kan erbjudas till konkurrenskraftiga priser. Utöver vår standardstålregel dB+ är vi en komplett leverantör av flertalet stålprofiler till olika bruksområden och konstruktioner. 

I väggar och undertak, till traditionella lösningar och till spännande utformningar där till exempel vinklar och bågar är ett visuellt krav.

Samlast gips och stål

Jobba tillsammans med oss med projektering

Norgips Optimering är tjänster vi erbjuder våra kunder för att få flyt och smidighet i byggfasen - på det enkalste och mest ekonomiska viset. Norgips Optimering hjälper dig att minska båda arbetstid och material. Därmed sparar du pengar! Vi följer byggprojektet, i stort sett, hela vägen. Det börjar med en plan som läggs in i ett uppstarts/projektmöte, där du får yrkesmässiga råd om materialanvänding. Vi diskuterar konfektionering (specialtillpassade produkter och leveranser). Byggplatsbesök är en naturlig del av engagemanget och vår tekniska support är tillgänglig via mail, telefon och på vår webbplats under hela leveranstiden. Kvalificerad hjälp är lika viktig som skräddarsydda produkter.