Gipsskivor för vägg, tak eller golv.

Vi har en mängd olika gipsskivor för många olika användningsområden. Det är faktiskt vår specialitet och vi hjälper dig gärna att välja rätt skiva till ditt projekt.

Vi kan hjälpa dig att skapa rum.

Våra gipsskivor och vår kunskap har hjälpt många att göra det och vi hjälper gärna fler. Tips och råd här på vår hemsida är ett sätt att hjälpa. Ett annat är att möta och utbilda våra återförsäljare så att du får riktigt bra hjälp i bygghandeln och ett tredje är via telefon eller e-post där våra duktiga experter kan svara på nästan allt som handlar om att bygga med gipsskivor. Så att du får det rum du önskar. Behöver du ljudisolera ett tonårsrum, dela av en källarlokal eller bygga en vägg som är extra brandsäker? Vi har skivan.

Hjälpmedel när du väljer material.

Vilken typ av gipsskiva du använder påverkar rätt mycket. Vilken funktion, vilken atmosfär och vilken kostnad rummet får till exempel. Välj med omsorg för bästa resultat och längsta livslängd. Vi har utvecklat en väggväljare där du får hjälp att välja rätt typ av skiva. Vi har också en väggkalkylator som hjälper dig att beräkna hur mycket material du kommer att behöva. Vill du hellre prata med någon som vet så kan du besöka någon av våra duktiga återförsäljare eller slå en signal till oss.

Vilken egenskap letar du efter i en gipsskiva? Klicka på symbolerna för produktförslag.

 

Vi säljer våra produkter genom ett antal utvalda och mycket duktiga återförsäljare. För bra hjälp och brett sortiment kan du besöka någon av dem. Du hittar de här under.

Ahlsell
Bauhaus
Hornbach
Jem & Fix
K-rauta
Nordströms
Woody

Vill du kolla runt själv hittar du alla våra skivor här och här under finns en film som hjälper dig med hur du ska montera gipsskivorna.

 

 

Film - bygg vägg med gips