Spika gips – spar på dig själv och din tid

Spika gips med Nail It Indoor

Förvisso har det varit ganska enkelt att montera våra gipsskivor även tidigare. Men utveckling är en stark drivkraft hos oss så nu är det ännu enklare. Det unika, patenterade, systemet Nail It Indoor ersätter det tidigare skruvandet med spik och ger det mest effektiva och ergonomiska montaget av gipsskivor.

Minska montagetiden vid gipsmontering.

Genom att byta skruv och standardgips mot specialdyckert och den enormt starka Ultraboard kan du spara stora mängder av tid. Ultraboard-skivan skarvas i fält med skarvlisten Bondfiller och spikas med spikpistol i en unik regel och skena med dubbelvikta flänsar.

Enklare montage – bättre ergonomi.

Det är inte bara montagetiden som påverkas positivt med Nail It Indoor. Systemet gör montaget mycket enkelt och innebär förbättrad ergonomi för montören. Med den effektivitet som systemet innebär kan fler montage utföras under samma tid som tidigare. 

Bygg gipsväggen i ett lager.

Med Nail It Indoor bygger du väggen en gång, i ett lager. Systemet ger dig de egenskaper de flesta innerväggar behöver, inklusive skruvfäste, i endast ett lager gips.

Minskad materialåtgång – smart för miljön.

En minskad materialåtgång ger självklara miljöfördelar på flera plan, från produktion och lager till transport och hantering på projektet. Tack vare att skarvningen sker i fält minskar spillet av skivmaterial betydligt. 

Brett samarbete ger komplett lösning.

Nail It indoor är framtaget genom ett långt utvecklingsprojekt i samarbete mellan Norgips, Knauf och innovatören bakom tekniken, Atricon AB. ­För att skapa ett komplett system har vi ingått ett samarbete med ESSVE som levererar gasdriven dyckertpistol och ståldyckert. Dyckertpistolen är utvecklad i samarbete med hantverkare och är både slitstark och ergonomisk. Ståldyckerten är speciellt anpassad för montage av Ultraboard.

Här hittar du våra nya produkter!

Läs mer i Broschyren!

Vi kommer gärna ut och visar hur det här systemet fungerar. Kontakta oss för en demonstration och titta gärna på vår korta film här nedanför.

Ta kontakt med våra regionala experter…

…så får du mer information om hur systemet hjälper dig att spara tid och kropp

JOHNNY MELLSTRÖM

Regionchef Öst
+46 70-372 70 90
[email protected]

MATTIAS PETTERSSON

Regionchef Syd
+46 72-209 39 13
[email protected]

RIKARD MARK

Regionchef Mellan/Väst
+46 72-402 33 28
[email protected]

Nail it indoor - en kort film

Snabbare montering av innerväggar med vårt nya system.